Кошик
96 відгуків
+380 (97) 351-20-12
OPTOVKA
Кошик

Коптильня металева з гідрозатвором 2мм (520х300х280)

Ціну уточнюйте

Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

  • Немає в наявності
Коптильня металева з гідрозатвором 2мм (520х300х280)
Коптильня металева з гідрозатвором 2мм (520х300х280)Немає в наявності
Ціну уточнюйте
+380 (97) 351-20-12
+380 (97) 351-20-12
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Коптильня гарячого копчення 2 мм 460х280х260мм з гідрозатворОМ

 Габаритні розміри - 460х280х260 мм

Розміри коптильної камери - 395х190х200 мм ●

На сьогоднішній день, щоб Вам закоптити м'ясо або рибу не варто їхати на природу або за місто. Тим більше коли на вулиці вже не так тепло. Тепер це можна зробити навіть у себе на плиті! Адже як тільки коптильня гарячого копчення з гідрозатворів з'явиться на вашій кухні - вона стане невід'ємним атрибутом ваших кулінарних приготувань!

● Якщо раніше Ви могли тільки мріяти про домашній копченої ковбаски, салі або рибі, то сьогодні кожен може побалувати себе делікатесами. Не варто навіть говорити про те, що купівельна продукція і приготована в котільне у себе у дворі або на кухні - це як небо і земля.

● Готуйте різноманітні копченості в домашніх умовах і Ви застрахуете себе від неякісних продуктів, отримаєте масу задоволення від такого приготування ну, і звичайно-ж, заощадите бюджет.

● Але, щоб стати кулінарним фахівцем в цій справі - потрібна якісна коптильня!

● Вона повинна бути довговічною, міцною, зручною, надійною і практичною!

 ПІДГОТОВКА І ПОРЯДОК РОБОТИ:

УВАГА: Після покупки, перед першим приготуванням, необхідно коптильню промити гарячою водою з миючим засобом і прогріти на джерелі вогню протягом 20-25 хвилин.

• Зняти кришку з корпусу. На дно корпусу насипати тирсу або тріски, розподіливши їх рівним шаром, з розрахунку 160-180 гр. на 1 годину роботи.

• Тирса, дрібні стружки або тріска, очищені від кори, бажано застосовувати листяні породи дерев, крім берези. Рекомендована деревина для копчення - вільхові, дубові, осикові, від старих яблунь, груш, горіха, кедра, ялівцю, вересу.

• Сирі продукти, попередньо засолені (замариновані) і злегка повяленние, розкладаються на решітках. Жорстке м'ясо бажано трохи проварити.

• Кришку надіти на корпус. Зібрана таким чином коптильня з продуктами встановлюється на джерело розігріву. Протягом 5-10 хвилин можливий інтенсивний нагрів підстави, після чого його необхідно зменшити: при копченні риби - до середнього рівня, а при копченні сала і м'яса - ще слабше, щоб не витопити жир.

• Час копчення залежить від ваги продуктів, температури, вологості, обсягу порцій, інтенсивності нагріву та може бути для риби 20-25 хвилин, для сала і м'яса 60-80 хвилин.

• Після використання, коптильню потрібно очистити жорсткою щіткою, щоб зняти кіптява і забруднення.

• Потім вимити губкою з мильним розчином, обполоснути теплою водою і витерти насухо рушником. • Просушити коптильню в перевернутому вигляді. Після кожного миття коптильні, обов'язково змастити внутрішню частину корпусу і кришки рослинним маслом щоб запобігти утворенню іржі....

Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner